sobota 31. ledna 2015

Nové kousky

Hezký večer,

čas od času si udělám výlet do Kralup nad Vltavou, kde je nábytková farma. Dnes jsem tam ulovila dvě krásné židle. Zboží získávají hlavně dovozem nábytku a dekorací z Anglie, Německa a Holandska.







Jde o obchod dobročinný neziskové organizace Bétel, Pomáhají závislým přestat brát a vytrvat.
Takže radost dvojnásobná, jednak z nákupu a jednak z podpory komunity, které koupí zboží pomůžete. Více na www.komunitabetel.cz.

Mějte se fajnově
Margita

pátek 23. ledna 2015

Nutella jiná

Ahojky všem,
dnes jen tip na trochu jinou nutellu. Je to jednoduché, jen mít doma to nejdůležitější a to avokádo. Smícháme (rozmixujeme) "změklé" avokádo, kvalitní kakao a moučkový cukr, vše podle chuti. Jo a pokapat avokádo citronem není nutné :-) tady nevadí, že by nám chtělo tmavnout ....






Fakt to není špatné.
Mějte se víkendově!!!

Margit
(fotky jsou příšerné, co)

pátek 16. ledna 2015

Alobal

.... já fakt nevím, jestli jsem tak nešikovná nebo mám jednoduše "smolíčka", ale hodně často použití alobalu dopadne tak, jak vidíte na fotkách. Samozřejmě se to přihodí v ten nejnevhodnější okamžik, jako je třeba balení svačiny dětem v časové ranní tísni.

...  děje se to  i Vám?   (prosím nenechávejte mě v tom :-)  )

akce č. 1 - níže



akce č. 2 - nové balení  - viz níže



Přesto Všem krásný víkend
Margo

sobota 10. ledna 2015

Paper taška

Všechny Vás moc zdravím,

před vánoci jsem sháněla dárkové papíry se zajímavým designem na balení dárků. Nic moc jsem tedy nesehnala, ale zaujala mě nevánoční velká papírová taška. Její potisk se mi moc líbil, a ačkoliv jsem věděla, že ji asi jen tak nepoužiji na dárek (byla docela velká :-) ), koupila jsem si ji a pověsila jsem ji doma na úchytku komody jako že jen tak. Byla u mě kamarádka a taška, resp. její potisk, se jí taky strašně moc líbil.
I dostala jsem skvělý nápad, že půlku tašky nechám zarámovat jako obrázek na zeď a získám zároveň i vánoční dárek. No a ještě zbyde pro mě.






Na bílé stěně u nás moc nevynikne, ale na její šedivé ano. Pro sebe asi použiju naopak rámeček šedý.  (snad je to aspoň trochu vidět, když jsem fotila, bylo zataženo)


Mějte se krásně Margita


sobota 3. ledna 2015

Povánoční hodování

pro naše milované koziny.
Od té doby, co je máme, mají po vánocích taky hody. Jehličí, jemné větvičky a okusování kůry stromku můžou.
Od té doby taky nepoužívám na zdobení vánočního stromečku ani řetězy ani ozdobné třpytící proužky, to by nemuselo dopadnout dobře.





Mějte se prima
Margo