úterý 5. června 2012

Moje nová kámoška

Hezký večer, dnes vás seznámím s mojí novou kámoškou, která od víkendu bydlí v naší kuchyni. Hrozně dlouho jsem po nějaké takové krasavici toužila, ale vždy, když jsem si ji chtěla vyaukrovat, tak se proti mě spikly špatné okolnosti, jako třeba, že jsem z pracovních důvodů neměla čas to dotáhnout do konce, nebo místo odběru bylo tak daleko, že ani mě se nechtělo někam trajdat nebo že měl nábytek dírky po červotoči a to jsem taky nechtěla riskovat. ... jak se ale říká... kdo si počká, ten se dočká .... a tak jsem ji jednou objevila, bydlela kousek od nás a byla navíc i na kup teď. To už jsem nechtěla nechat nic náhodě no a teď už je jen naše. Trošku jsme ji (tedy můj drahý mužík) dali novou fasádu a je zase fešanda.
Mějte se krásně
Margit

4 komentáře:

  1. Teda Margitko, ta je krásná. Malinečko ti ji závidím. Také po takové toužím, ale nějak ji nemám kam dát. Určitě z ní máš velkou radost.
    Hezké dny ti přeje IVA

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je přímo nádherná. Ten kup se Ti vážně povedl. Hezký den. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Margit!Měla jsem zlobivý PC ale už jsem OK,co vše mi uteklo, ůplně zírám přenádherná kredenc,,nemám slov ,chřest který miluji a jezírko jako z Alenky v říši divů,máš můj obdiv. Daja

    OdpovědětVymazat
  4. Margit, je to krásavica. Vyzerá nádherne. Tak si ju v kuchyni pekne užite. Andrea

    OdpovědětVymazat