čtvrtek 28. června 2012

... taky mi začínají prázdniny huráá

Hezký večer,

ne nebojte, do školy už dávno nechodím, i když, jak se to vezme :-) ... v průběhu školního roku si tak někdy připadám, a proto i mě začínají prázdniny a ty si fakt zasloužím!

Nevím, jestli jste na tom jako já, ale jako matka dětí školou povinných,  rozděluji rok na školní a prázdninový.

Dnes večer už na mě dolehla taková ta pohodička a dobrá nálada z pomyšlení, že teď nemusím 2 měsíce dělat NIC - tedy hlídat úkoly, kontrolovat tašku do školy (u vybraných jedinců), dělat rodinného taxikáře (odvézt, přivézt, škola, kroužky, fotbal atd), můžu klidně zapomenout koupit svačiny na druhý den do školy,
nemusím  sprintovat z práce, protože zase musím někoho někam dovézt atd. atd. nebo se nemusím učit biologii nebo zeměpis, abych mohla vyzkoušet učivo nebo se nemusím  biflovat nepravidelná slovesa z angličtiny, protože se je "musíme " naučit, no zkrátka povinností do školy mám dost a dost :-)
Proto se na prázdniny moc těším a doufám, že si je hezky užiju!

A tak, moje milé blogerky, cítíte-li to taky tak,  odpočívejte také, prázdninové měsíce utíkají snad nejrychleji z celého roku! ... a v září to začne nanovo.
Krásné prázdniny nám všem (i těm školou nepovinným)

Margit

3 komentáře:

  1. Margitko, krásné prázdniny :-)
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Margitko, i tobě krásné prázdniny. Já jsem se také nemohla dočkat, a to ještě nemám děti školou povinné. Tak si je užijme ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Margit, přesně tak to cítím i já. Fakt spím klidněji, ráno klidněji vstávám. Obdivuji všechny učitelky a i jim přeji ať si moc a moc odpočinou!
    I.

    OdpovědětVymazat