sobota 1. prosince 2012

Trh a ostatní ....

O minulém víkendu probíhal na zámku Nelahozeves vánoční, píš předadventní, víkend se spoustou stánků,  nejen s vánoční tématikou. V rámci tohoto víkendu byla možnost prohlédnout si zámek za cenu vstupného a sama jsem byla potěšena, jak velký zájem návštěvníků o toto byl. Já jsem tam samozřejmě nemohla se svojí troškou keramiky chybět ... Počasí přálo, tedy byla zima a pošmourno, ale nepršelo.





Tady můj nákup, který jsem si přivezla z trhu


... len, velkou makovici, šitou andělku a srdíčko od své "stánkové" sousedky Ivety (už jsme spolu sousedily i v loni) no a taky nesmím zapomenout na rám, ten sice jako samostatně prodejní nebyl (zarámované reprodukce), ale nakonec ho mám ... Pan rámař (je to tak dobře ???, prostě ten, co dělá rámy) zasazuje reprodukce do rámů ze starého dřeva a mě se, upřímně řečeno, líbily rámy víc než reprodukce.

... pod schody taková klasik dekoration ...



V uplynulém pracovním týdnu jsem se chystala, že si vyrobím adventní věnec, tedy přesněji adventní " mísu".
Potřebné věci už jsem měla, zbývalo najít tavnou pistoli .... Hledala, hledala, ale pistoli jsem nenašla. Jsem si jistá, že, když jsem ji naposledy používala, "uklidila" jsem ji tak, abych ji příště našla. To příště bylo teď a rozhodně se mi ji nepodařilo najít. Už se mi takováhle věc v dřívějšku stala, rozhodně to není poprvé. No, nakonec jsem si koupila novou. Až já je všechny dohledám, to bude sbírka tavných pistolí ....



korunka na svíčku nebo na květináč...
anděl, kterého mám na parapetu zvenku





Mějte se krásně advetně ...
Margita

1 komentář:

  1. Ahoj Margit, krásní andílci, korunka i Tvůj celý nákup. Pokojný advent. Slávka

    OdpovědětVymazat