sobota 11. května 2013

Creme de casis

neboli likér z černého rybízu ...
Ahojky všem,

až třeba někdy nebudete vědět, co si dát dobrého  k pití, zkuste třeba ochutnat bílé suché víno s likérem z černého rybízu. Mícháme v poměru jako voda se šťávou, samozřejmě  dle chuti, čím víc likéru, tím sladší, to je jasné!





na zdraví !



... pro velký úspěch pokračuji ve výrobě velkých zahradních luceren.





To počasí mě už opravdu štve! Tráva a hlavně plevel roste jako o život, ještě, že mám pomocníky:








Mějte se krásně
Margo

5 komentářů:

  1. Nedovedu si tu kombinaci vína s likérem představit. Mám ráda suchá vína, tak bych si raději dala víno a potom likér. Sladké likéry mi nevadí.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, tráva roste, i s pampeliškama ... pomocníci jsou supr, nepotřebuješ sekačku:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Hoho..liguére z rybízu? Já znám jen domácí-kouknu-díky za tip :o)
    Hezké dny a ať se dílo daří a svítí do tmy!
    Mmch kozénky jsou můj sen..chjo, jak já bych je ráda pásávala a sýreček dělávala ..jo jo :o)
    Ta hnědá nemá chybu- je jak batikovaná- ňuni!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahooooj Margi:-)
    krásné fotečky, likér vypadá lákavě!!!! A lucerna? Super !!!
    Přeji Ti pohodový týden:-) ...já lemtám květináče, budu dávat na druhý -keramický blog-
    Margitko ahooooj Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Margitko, to máš krásnou domácnost - takové pomocnice se šiknou. Na lucerny se těším, jak se ti povedou a liquere si určitě někdy udělám.
    Iva

    OdpovědětVymazat