pondělí 2. května 2016

Začátečník

... po roce řízení se syn rozhodl (při mytí auta), že si sundá ze skla nálepku pro začátečníky. Pravda, přilepili jsme ji tenkrát jen na lepenky, takže se dalo předpokládat, že ji někdy odstraníme, ale po roce mi to přijde brzy. Nedá si říct. Mám na to tedy opačný názor :-(



Vždycky, když přede mnou jede auto s touto nálepkou (nebo i auto autoškoly) bystřím pozornost (samo, že ji bystřím pořád), ale přeci jenom, že jo ... Ostražitost je na místě, proto si myslím, že své opodstatnění rozhodně má. Na mě ta nálepka aspoň takto působí.
Máte to taky tak?

Mějte se krásně
Margo

4 komentáře:

  1. Tak nevím jak je zrovna tvůj syn rozumný a ani nevím jak se za ten rok vyjezdil, ale já říkám že auto je moc nebezpečná zbraň na to aby měl řidičák kde kdo. A tím myslím že je třeba k ježdění v autě opravdu nepřistupovat lehkovážně! Uvědomuje si třeba, že je dospělý a že když někoho byť nechtěně autem zraní, nebo nedej Bože zabije, že je za to odpovědný?

    OdpovědětVymazat
  2. Margo, já měla "zajocha Z" na autě snad tři roky a nelitovala jsem. Oni všichni ti řidiči za mnou byli ohleduplnější k začátečnici za volantem a nikdo to nebral jako ostudu. Až na nové auto jsem už zetko nedala. Pokud se syn za tu značku stydí před kluky, tak ať se vymluví, že to je tam třeba kvůli mamince nebo sestře, které auto občas také řídí... Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. Margitko, já si myslím, že rok je dostačující. Já jsem ji také, kdysi měla rok a stačilo. Samozřejmě opatrnost musí být stále, stačí mžik a může být všechno jinak.
    Přeji synovi krásné chvíle za volantem. Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla také na autě dlouho nálepku začátečník :-D . Přítel mi za to nadával, ale já jsem se s ní cítila tak nějak bezpečněji :-D . Pak si koupil na mytí auta nějakou novou kousmetiku tady a tak pečlivě s ní auto myl, až samolepku smyl a jak je teď spokojený, že tam konečně není :-D .

    OdpovědětVymazat