od nás...
Kozí sýry: gouda a čerstvý sýr
Sýr goudu dělám už pár let, ale čerstvý sýr jsem zkoušela poprvé a povedl se
níže gouda ještě čeká až trošku "dozraje", ale u nás nemáme čekání rádi :-), takže jsme nikdy ještě úplně zralou goudu nechutnali, ona taková gouda může totiž zrát i půl roku ....
naopak čerstvý sýr se konzumuje za čerstva :-), po francouzsku jsem sýr hezky obalila do sýrařského popelu se solí
Dobrou chuť!
Mějte se báječně
Margo
Margitko to jsou báječné chuťě. Není nad to mít výrobu domácí:-). Hezký víkend. Iva
OdpovědětVymazatVaše sýry vypadají krásně, ale já prostě kozí sýr nemůžu sníst. zkoušela jsem i méně výrazné, ale prostě nee. je mi to tak líto.
OdpovědětVymazatpřeji krásný den Majka