úterý 24. července 2012

Sobotní

Hezký večer,

dle  fotek si možná budete myslet, že na blešák jezdím nějak často... Faktem je, že  často je mým prvotním cílem trh jiný a to  farmářský trh v Praze 8 - Karlínské náměstí. ( i když, kdo ví... :-)  )


Vždycky to vezmu zkratkou (je asi o cca 1,5 hodinu delší) .... a hle







Tentokrát bylo na blešáku hrozně moc prodejců a hrozně moc lidí, neměla jsem jako vždy foťák, tak aspoň  ukázka z mobilu. ( i tak jsem se bála fotit)
Poslední fotka, jen na upřesnění -  jsou přepravky plné korálků a komponentů k nim.
Určitou atmosféru  takovej blešák jako je na Kolbence v Praze určitě má, sortiment i jeho "kvalita" je sice různá a bohatá (prodávat může přijet kdokoliv, jen musí po ránu najít plac) a je jen na nás, co si kdo vybere, koupí nebo taky nekoupí.
Prodávají tu i  potraviny, je tu mobilní pekárna se svojí nabídkou, stánky se zeleninou a ovocem (takže v podstatě taky něco jako "farmářský trh"), prostě je tu všechno možný.
Já si tady tedy vyberu vždycky.




Mějte se sluníčkově.
Margit

4 komentáře:

  1. Já jsem unešná!Ta bílá mísa na nožce to je paráda!!!!Ještě jsem na takovém trhu nebyla,asi bych odešla bez haléře!!!!I vše ostatní jsou skvostné ůlovky,jen tak dál.....Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že u Nás nie sú takéto trhy, určite by som z neho neodišla naprázdno.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Margito, ty blešáky ti závidím, u nás také nejsou. A vybrala jsi super věci. Měj se. Slávka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné úlovky..na Kolbence jsem byla jednou a super..určitě bych si vybrala jenže táhnout to busem 300 km to nešlo :-(

    OdpovědětVymazat