čtvrtek 12. července 2012

... už po dovolené

Krásný večer milé blogerky,

chvilinku jsem tu nebyla, vyrazila jsem s rodinou, tradičně v tuto dobu, za sluníčkem. Dovča byla nádherná, ale krátká, jak jinak, že.
Dnes jsem byla poprvé, po dovolené, v práci, a teď tu večer sedím, v naší kuchyni, a připadám si a cítím se úplně vyšťavená. Syn mě potěšil s ujištěním, že  tak i vypadám. A to jsem prosím po dovolené! Nevím, jak to s pracovním procesem máte Vy, ale před dovolenou honička v práci a hned po dovolené taky tak. Má vůbec cenu jezdit na dovolenou ??   :-)
Trošku se ještě musím rozkoukat, vyprat a vyžehlit tu horu prádla, co na mě čeká a jsem si jistá, že i dlouho bude čekat a pomalinku se vrhnu na keramiku, na to se těším.
Při posledním keramickém víkendu, o kterém jsem tu psala, jsem přijala pár zakázek, a tak na nich musím začít pracovat, resp. přinejmenším  si je musím v hlavě promyslet, některé jsou takové specifické, nestandardní.
Ještě před odjezdem na dovolenou jsem zkusila udělat slunce na fasádu, těch už jsem pár utvořila, ale tohle mělo být, jak největší půjde.Navíc, aby se trošku lišilo od jiných, jsem ho trochu vytvarovala a to podle talíře na házení.
Byla jsem limitovaná rozměry keramické pece, tak jsem udělala slunce o průměru 48 cm, tak uvidíme, jestli se povede a nerupne a hlavně nemám vůbec představu, jak se mi s ním bude manipulovat, no , dám vědět, sama jsem na to zvědavá. Z fotky je vidět, že je ještě "mokré", ale to díky tomu, že jsem ho nechala po celou dobu dovolené zabalené v igelitu. Pro jistotu.

Mějte se krásně a pokud máte ještě před dovolenou, tak si ji užijte a pokud už ne, nevadí, prázdniny ještě zdaleka nekončí !!!
Margo

P.S. letošní letní víkendy budou věnované mojí, nově se rodící, dílničky. Tedy, já ji už mám (s keramikou to ani jinak nejde, je to dost "prašný" koníček), ale je z verandy a dočasná. K tomu se taky ještě vrátím. Zkrátka pořád je co dělat.

3 komentáře:

  1. Margitko, sluníčko vypadá nádherně. Tak ať se dílko vydaří až do úplného konce. Krásný pátek i celý víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Margitko, s tou praci to mam stejne jako ty, fofr pred a po ni a myslim, ze se i pres to dovolena opravdu vyplati :o) Slunicko vypada krasne, verim, ze nerupne. Mej krasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  3. krásné sluníčko..no a s dovčou souhlasím..abych pravdu řekla nemám dovolené v lásce :-) i proto že nesnáším vybalování a balení :-D

    OdpovědětVymazat