středa 1. února 2012

Taky něco pro zdraví ...

... ač, nerada, tak i já jsem si musela přiznat, že je potřeba dbát nejen o ducha, ale i o tělo. Moje milovaná sestra, naše rodinná výživová a dietní terapeutka rozhodla, že je potřeba tělo, kromě jiného, vyčistit. Našla mi kamaráda a to Activaloe gel Forte. Vypila jsem celou lahev.... celý litr ....Přežila jsem to a cítím se stejně :-)  a pořád čekám, jestli se ze mě stane jiný člověk ...


ACTIValoe® je nejvíce klinicky studovaná Aloe vera na světě. Tuto kvalitní ACTIValoe® doporučujeme:
  • k pročištění organismu (váže na sebe toxické látky a pomáhá od únavy)
  • k posílení imunity a revitalizaci
  • onkologickým pacientům a diabetikům jako pravidelný posilující nápoj.
  • jako součást každého dietního programu k pročištění.
  • pro optimální trávení, zejména v kombinaci s probiotiky
  • pro podporu tvorby kolagenu v pleti.

4 komentáře:

  1. Margit :-) Tak jsem se nasmála, nejprve to vypadalo jako reklamní příspěvek a ono asi bude všechno jinak. Sluníčko potřebujeme a teplo a zpěv ptáčků a vůni kytiček a bzukot včel. Jůůů, já už se těším na jaro!
    Krásný den! Iveta

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem se zasmála...a jiný člověk nikde. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Margitko, už jsem u tebe dlouho nebyla a tento příspěvek jsem si ze zvědavosti přečetla s očekáváním tvého potvrzení,že ti aloe pomohla. Tak snad se doškáž dobrého výsledku. Na mě taky neblaze působí nánosy zimní stravy i nedostatek sluníčka. Vsadila jsem na červenou řepu a lněný olej. Příští týden zavedu chroupání lněných semínek. Snad mě to krapet protáhne :-D. I když nevím, každodenní čokoláda je lepší pochutnání.
    Jarní keramika se ti moc povedla. Tleskám a posílám pozdravení.
    Pa. Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,chciiiii tomu věřit, že to pomáhá .... červenou řepu miluji, uvařit, nakrájet, na malé kousky česnek a zalít olivovým olejem, je to bomba!

    OdpovědětVymazat