pondělí 15. října 2012

Výstava pořádaná chovateli

Hezký večer všem,

už se stalo téměř pravidlem, že svojí přítomností s keramikou pomáhám spoluvytvářet " doplňkovou" atmosféru na výstavě drobného zvířectva a ptactva, tak nějak se akce jmenuje, já ani pořádně nevím. Vím jenom, že je mi tam příjemně. Je to v drtivé většině koníček dříve narozených, ale ta jejich radost z pořádání této výstavy (vždy 2x ročně) je nakažlivá.
Můj muž dokonce v nadsázce říká, že se vždycky obává, kdy se vrátím z této akce se stádem oveček (po kterých tedy toužím, to je fakt) :-) ... nebo aspoň s chovnou stanicí morčat :-)











Největším lákadlem, která  pro veřejnost probíhá, je tombola. Je zvláštní, kolik lidí neváhá utratit za lístky do tomboly .... Letos mi to nedalo a taky jsem si koupila a vylosovala lístek a to mělo  číslo 393. Už razítko na něm napovídalo, že nějaká cena bude....

Mějte se krásně
Margo

2 komentáře:

  1. Margit, jako bych tam byla a slyšela to kdákání slípek, vrkání holoubků .... Můj tatínek byl taky chovatel a na takových výstavách jsem s ním trávila celé dni. Tombola taky byla, maminka do ní pekla dorty a babička jednou vyhrála malé selátko. :-) A co jsi vyhràla ty?
    Jo a malou chovnou stanici morčátek už doma máme. Geny se nezapřou. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Margit!Také jsem zvědavá co jsi vyhrála,Ty nás nspínáš!Jen ty klece mě vždy děsí a myslím si kdybych já měla pobývat v nich....i když to chápu ,že to jinak nejde...Daja

    OdpovědětVymazat