neděle 4. března 2012

Květináčový víkend

Asi vás nepřekvapím tím, že se u nás doma ani na zahradě nenajde plastový květináč na kytičky (smaltovaný nebo pozinkový ano, to jo, ty zbožňuji).
Jsem moc a moc ráda, že tento trend razí i ostatní lidičky a chtějí květináče z keramiky. Většinou zní poptávka asi takto: chtěla bych květináč nebo truhlík takových a takových rozměrů, ok, v tom mají všichni jasno.
Horší to je, když chci vědět, jestli a jak chtějí květináč "dozdobit", to už neví skoro nikdo, prostě tak a nějak, aby se jim to líbilo. Vzhledem k tomu, že většinou ani nevím, kde kdo bydlí a jakou mají zahradu, tak prostě něco udělám a doufám...
Někdo má rád srdíčka, tak zkusím ta, někdo něco abstraktního, to už je horší ...
Tak prosím mrkněte na výběr mého víkendového tvořeníčka,  to velké má prosím být oválný velký truhlík, bude stát na zemi, tak mu musím ještě za pár dní dodělat nožky. Ještě že v něm bude bydlet hodně kytiček, je trošku šišatý, ale ručně dělaný, což zrovna jeho budoucí paní majitelka, naštěstí, oceňuje.

P.S.: ke každému květináči dělám i podmisky, ale jak říká moje "keramická kolegyňka" - nejlepší podmiska je podmiska plastová, zvlášť do interiéru.
Mějte se moc fajn !



2 komentáře:

  1. Margit,květináčky jsou ůžasné, já trpím na elipsy!!!Žabka je pěkná a u jezírka bude kouzelná!!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Margitko, květináče se mi moc líbí. Jsou neokoukané a mají svůj styl.
    Měj pohodový den Iva

    OdpovědětVymazat