pondělí 9. dubna 2012

... další bleší víkend

Ahojky všem,

v sobotu mi to zase nedalo a vyrazila jsem do "Kolbenky", to je ten profláknutý pražský blešák, kam často vyrážím za svým dobrodružstvím. Je už znát, že "bleší sezóna" začala, je tam čím dál tím víc lidí i prodejců všehokoliv. Ale to je to, co se mi líbí.
Vždycky, když tam dorazím, určím si trasu (směr potraviny a oblečení vynechávám). Směrem tam jsem procházela od prodejce k prodejci a už jsem smutnila (můj muž zase naopak měl radost :-) ), že tentokrát nic. Pro jistotu jsem to vzala ještě stejnými cestičkami zpět a najednou jsem viděla poklad za pokladem, to víte, já začala radostnět a manžel smutnil :-) ).
- mycí souprava
hrozně dlouho jsem po ní toužila, ale vždycky jsem měla štěstí na soupravu s motivy kytiček, které normálně můžu, ale v tomto případě jsem chtěla bílou nebo smetanovou, což se zadařilo
- lampička
ta mě prostě uchvátila svým designem
- smaltovaný kyblík
smetanový odstín, bez otluků, zatím nevím, co s ním, ale já něco vymyslím
- lívanečník
8 kusový ještě nemám






V neděli jsem odjeli na naši chatičku jednak poklidit po zimě, a jednak vyvézt staré křeslo do sběrného dvora.
Jak jsem již psala někdy minule, jsem si vášnivou "odnašečkou" tam donošených věcí od všech možných sousedů". Křeslo jsem s manželem vyložili a já si všimla papírové krabice, ve které bylo staré porcelánové nádobí. Samozřejmě mě napadlo, jak tohle může někdo vyhodit? No může no, ne každý je vetešníkem.

Takže konstatuji, že tento prodloužený víkend se povedl. Mějte se všechny krásně! Margita


                                                                     
                                                                     Po umytí :-)

4 komentáře:

  1. Ahoj, dekuji za komentar u me na blogu. Nasla jsi uzasne veci a naprosto me inspirovala. Musim take vyrazit!!! Treba o ten kyblik a myci soupravu bych take bojovala:)))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Margito, krásně jsi pořídila či získala.Měj se. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,šnek je krásný a orginální!!!Ty ůlovky to je něco,moc bych chtěla zažít atmosferu takového bazaru ,musí to být paráda.Daja

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektný úlovok. Ja som v tomto rovnaká, tiež všetko nosím domov. Andrea

    OdpovědětVymazat